Fransförlängning - Fixa Frasch Fransförlängning

Fransförlängning i Gävle

Fransförlängning

Det finns totalt 4 skönhetssalonger som utför fransförlängning i Gävle där flera av dessa har förlängt många ögonfransar och vissa hålar också på med hårförlängning. Det kan vara svårt att hitta någon som är riktigt duktig på fransförlängning i Gävle och dessutom kan priserna på lösögonfransarna variera. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon som förlängt sina ögonfransar flera gånger. Det går också att jämföra skönhetssalonger som erbjuder ögonfransförlängning med hjälp av nätet.


I Gävleborg och i Gävle finns det många som utför fransförlängning och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika företag som förlänger fransarna via nätet beträffande pris och typ av fransförlängning. Då du ringer till en skönhetssalong som förlänger fransarna bör du veta vad du vill för typ av fransförlängning så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om lösögonfransar och förlänga ögonens fransar genom att besöka olika skönhetssalongers hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en som är duktigt på fransförlängning i Gävle är att välja någon av skönhetsinrättningarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom fransförlängning i Gävle

Salong Skönhet och Hälsa

Tallåsvägen 22

806 41 Gävle

Sonja's fot- & skönhetsvård

Hamiltongatan 8

802 66 Gävle

Vilhelminas Salong - Kropp & Skönhet

Kyrkogatan 5

803 20 Gävle

Före & Efter Ls Skönhetsklinik AB

Nygatan 41

803 11 Gävle