Fransförlängning - Fixa Frasch Fransförlängning

Fransförlängning i Malmö

Fransförlängning

Det finns totalt 6 skönhetssalonger som utför fransförlängning i Malmö där flera av dessa har förlängt många ögonfransar och vissa hålar också på med hårförlängning. Det kan vara svårt att hitta någon som är riktigt duktig på fransförlängning i Malmö och dessutom kan priserna på lösögonfransarna variera. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon som förlängt sina ögonfransar flera gånger. Det går också att jämföra skönhetssalonger som erbjuder ögonfransförlängning med hjälp av nätet.


I Skåne och i Malmö finns det många som utför fransförlängning och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika företag som förlänger fransarna via nätet beträffande pris och typ av fransförlängning. Då du ringer till en skönhetssalong som förlänger fransarna bör du veta vad du vill för typ av fransförlängning så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om lösögonfransar och förlänga ögonens fransar genom att besöka olika skönhetssalongers hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en som är duktigt på fransförlängning i Malmö är att välja någon av skönhetsinrättningarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom fransförlängning i Malmö

Skönhetsfabriken

Eriksfältsgatan 62

214 55 Malmö

Topp till Tå Skönhet & Hälsa

Sergeantgatan 12

212 33 Malmö

Emesuell Skönhetsstudio

Kyrkogatan 3

211 22 Malmö

Fonnix Skönhet & Hälsa

Hyregatan 1

211 21 Malmö

Fridhems Fot och Skönhetsklinik

Fridhemstorget 20B

217 53 Malmö


Fler inom lösögonfransar & fransförlängning i Malmö

Margareta Lundqvist Skönhetssalong

Grönegatan 28

211 27 Malmö