Fransförlängning - Fixa Frasch Fransförlängning

Fransförlängning i Tumba

Fransförlängning

Det finns totalt 4 skönhetssalonger som utför fransförlängning i Tumba där flera av dessa har förlängt många ögonfransar och vissa hålar också på med hårförlängning. Det kan vara svårt att hitta någon som är riktigt duktig på fransförlängning i Tumba och dessutom kan priserna på lösögonfransarna variera. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon som förlängt sina ögonfransar flera gånger. Det går också att jämföra skönhetssalonger som erbjuder ögonfransförlängning med hjälp av nätet.


I Stockholms län och i Tumba finns det många som utför fransförlängning och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika företag som förlänger fransarna via nätet beträffande pris och typ av fransförlängning. Då du ringer till en skönhetssalong som förlänger fransarna bör du veta vad du vill för typ av fransförlängning så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om lösögonfransar och förlänga ögonens fransar genom att besöka olika skönhetssalongers hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en som är duktigt på fransförlängning i Tumba är att välja någon av skönhetsinrättningarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom fransförlängning i Tumba

Z Laser & Skönhet

Tumba Torg 112

147 30 Tumba

Nectar Hår & Skönhet

Tumba Torg 3

147 30 Tumba

Solbo Hud & Skönhetsvård

Grödingevägen 16B

147 30 Tumba

Cristinas Frisör & Skönhetssalong

Gröndalsvägen 12

147 30 Tumba