Fransförlängning - Fixa Frasch Fransförlängning

Fransförlängning i Uppsala

Fransförlängning

Det finns totalt 4 skönhetssalonger som utför fransförlängning i Uppsala där flera av dessa har förlängt många ögonfransar och vissa hålar också på med hårförlängning. Det kan vara svårt att hitta någon som är riktigt duktig på fransförlängning i Uppsala och dessutom kan priserna på lösögonfransarna variera. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon som förlängt sina ögonfransar flera gånger. Det går också att jämföra skönhetssalonger som erbjuder ögonfransförlängning med hjälp av nätet.


I Uppsala län och i Uppsala finns det många som utför fransförlängning och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika företag som förlänger fransarna via nätet beträffande pris och typ av fransförlängning. Då du ringer till en skönhetssalong som förlänger fransarna bör du veta vad du vill för typ av fransförlängning så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om lösögonfransar och förlänga ögonens fransar genom att besöka olika skönhetssalongers hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en som är duktigt på fransförlängning i Uppsala är att välja någon av skönhetsinrättningarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom fransförlängning i Uppsala

Uppsala Spa & Skönhetsvård

Marknadsgatan 1

754 60 Uppsala

Salong Attraktiv Hud- o. skönhetsvård

Djäknegatan 62

754 25 Uppsala

Swedish Beauty Janet & Pias Skönhetssalong

Solskensgatan 6

754 31 Uppsala

Skönhetsakademin C. Edefors AB

Möllersvärdsgatan 3

754 50 Uppsala