Fransförlängning - Fixa Frasch Fransförlängning

Utbildning i fransförlängning

Ögonfransförlängningsutbildning

Det finns flera möjligheter till att utbilda sig i fransförlängning. Detta kan du göra oavsett om du vill arbeta professionellt med att förlänga ögonfransar eller ifall du endast tänkt förlänga dina egna fransar. Innan du väljer att gå en kurs eller utbildning i fransförlängning är det bra om du fått dina egna fransar förlängda några gånger så att du vet att detta är något för dig och att du kan börja med att gå en prova-på-kurs i fransförlängning.

När du ska bestämma dig för vilken utbildning du ska gå så finns det flera olika längd på kurserna. Den längsta utbildningen i fransförlängning och att sätta lösögonfrans i Sverige är på 5 dagar. Några av de mest populära utbildningarna ögonfransförlängning är:

  • Prova-på-kurs under ett par timmar för 750 - 1.200 kr
  • 2-dagars kurs i Grundläggande Fransförlängning kostar omkring 4.000 - 10.000 kr
  • En Certifierad Utbildning i Fransförlängning under 5 dagar kostar mellan 10.000 - 15.000 kr

Det finns kurser i fransförlängning utomlands, t.ex. i Polen och i Thailand, som innebär betydligt lägre kostnad och resan blir avdragsgill om du har ett eget företag inom skönhetsvård, dock så är inte kvalitén alltid den högsta.Företag som ger utbildning & kurser i fransförlängning

Utbildning i Fransförlängning

Det finns flera företag som ger kurser i att förlänga ögonfransarna. Dessa kurser kan varier från en två timmars prova på kurs till längre flerdagars kurser för att du ska bil certifierad fransförlängare. Alla utbildningar & kurser i ögonfransförlängning som finns i Sverige är:

Ibland kan det vara svårt att finansiera en utbildning i ögonfransförlängning innan du kan jobba som fransstylist. Med det finns flera sätt att finansiera en kurs i fransförlängning.